In de afgelopen jaren heeft het woord klimaat een andere lading gekregen. Oorspronkelijk vrij neutraal bedacht. Zonder extra lading heb ik daar ook op school nog de nodige lessen over mogen volgen. Altijd in redelijk ontspannen toestand. Daardoor denk ik ook even moeten googlen wat de technische betekenis nu ook alweer precies was. Volgens wikipedia[1] is het klimaat: “De gemiddelde weerstoestand (temperatuur, windkracht, bedekkingsgraad en neerslag) over een periode van minimaal 30 jaar.” Voor de volledigheid voeg ik daar dan nog aan toe dat het dan gaat dan om deze gemiddelde weertoestand op een bepaalde plaats.

De beste willen zijn. Dat is een mooi streven zo op het oog. Boven de rest uitsteken, willen winnen, aan de haal gaan met de overwinning. Wie geniet er niet van als Sven Kramer of Irene Wüst voor de zoveelste keer een kampioenschap binnen halen.

Circulair inkopen en aanbesteden en betekenisvol ondernemen

We staan aan de vooravond van een transitie naar een circulaire economie. Inkoop is een belangrijk instrument om de circulaire economie aan te jagen. Wij adviseren organisaties hoe dit circulaire inkoopproces vorm te geven.

 

Contact

Copyright BCMP 2019 - Privacyverklaring